Het Amsterdams Volks-, Salon- & Amusementsorkest bestaat ruim 50 jaar! Ben je violist of hoornist/trombonist & wil je meespelen, bel 0636200219!

Het Amsterdams Volks-, Salon- & Amusementsorkest, ook wel kortweg ‘Het Salonorkest’ genoemd, bestaat al 50 jaar en dat hebben we gevierd met oud-leden en fans. Ooit begonnen op de zolder van de Amsterdamse Huishoudschool aan het Vondelpark met muziek die Rob Boonzajer Flaes van zijn opa, die in het City-orkest speelde, had geërfd! We spelen nu nog heerlijke salonmuziek uit de 20ste eeuw van over de hele wereld. Van Somebody loves me (1924) en Ain’t misbehavin’ (1929) via Dream a little dream of me (1931), Remember my forgotten man (1933), Cruising down the river (1945) naar Donde estabas tu (1950), Barracão de Zinco(1953) en Buona sera signorina (1956) en zoveel meer…

Amsterdams Volks-, Salon- en Amusementsorkest nu ook op FACEBOOK!!

Dit bericht is geplaatst in recensies & commentaar. Bookmark de permalink.