AANKONDIGING OPTREDEN 4 MAART 16:40 in de BOOMSPIJKER

4 maart 2018 op de Korendag in de Boomspijker spelen we ter afsluiting  na verschillende koren (Donderkoor,  Scala,  Sol-a-capella,  Swing-it, Slavuj,  Singer-G, Songlines & Dwarsklank) om 16:40 een gevarieerd programma met o.a. : Sway (Quien Sera) uit 1953,  Swanee Shuffle (1929) van Irving Berlin, A foggy day (1937) van George & Ira Gershwin, Louisville Lady (1933),  Ain’t misbehaving (1927) van Waller in een nieuw arrangement van Peter van Os en Quien Sera, beter bekend als Sway (1953) waarop je heerlijk kan dansen, zoals Rita Hayworth & Fred Astaire hieronder laten zien, dus kom en waag een dansje:

Nog een oude versie van A Fogy day door Ella Fitzgerald (1960)

Tot slot Louisville Lady (1933), een stijlvolle vertolking van een aangrijpend nummer uit de tijd van de Grote Depressie door Anson Weeks & zijn orkest, gezongen door Carl Ravazza

Dit bericht is geplaatst in recensies & commentaar. Bookmark de permalink.